dissabte, 26 de setembre del 2009

INICI


Crec que Interculturalitat i Educació serà una assignatura molt profitosa, tot tenint en compte el panorama actual educatiu. La societat, que canvia a ritme accelerat, fa que àmbits com l'educació es vegin afectats tant a nivell positiu com negatiu. Negatiu perquè els recursos no són els necessaris, suficients, esperats o/i desitjats per la realitat que hi ha. I positiu perquè la riquesa que aporta la diversitat a l'escola és molt molt i molt gran, i valgui la redundància: molt enriquidora.

Les meves expectatives vers l'assignatura són de poder comprendre més clarament què és el que està passant i formar uns criteris d'actuació que ara mateix no tinc creats encara que porti alguns anys amb aquesta realitat educativa.

Per una altra banda, la creació d'un blog és quelcom molt interessant per mi, ja que fins ara n'havia visitat algun però mai havia tingut la oportunitat de crear-ne un. A priori, puc dir que em sembla una eina de comunicació molt i molt útil, sobretot en un camp professional com és l'educació.

Bon curs a tots/es!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada